DAY   OFF   ACTIVITIES

Cum sa faci online de la laptop
11 martie 2023

5. Alăturați-vă unui grup de discuții (focus grup)


Vă place să vă exprimați gândurile și opiniile? Dacă da, atunci de ce să nu participați la studii de piață plătite?

Scopul focus grupurilor este, de obicei, de a determina atitudinea oamenilor față de anumite produse, mărci sau idei.

 

Grup de gandire

 

De asemenea, ar putea fi posibil să întrebați participanții despre opiniile lor cu privire la produsele sau serviciile concurenților. Depinde de grupul de focus, dar vă puteți aștepta să primiți un salariu cuprins între 30 și 150 de dolari pentru o oră de focus grup - deși unele grupuri de focus foarte specifice plătesc până la 450 de dolari pentru o oră.

 

Participanții la grupurile de focus sunt de obicei plătiți generos, iar acestea pot fi organizate în persoană sau online. Există mai multe locuri în care puteți găsi grupuri de focus, care pot fi gasite la o simplă căutare pe Google.


În majoritatea grupurilor, va exista un moderator care va ghida discuția, va lua notițe și va înregistra ședința. Dacă vă înscrieți la un focus grup online, puteți participa la un focus grup online folosind un software video pe smartphone, tabletă sau computer.

3. Deveniți un expert JustAnswer


Pentru abonați, costă 74 de dolari pe lună pentru a avea acces nelimitat la răspunsurile experților cu JustAnswer. Oferind sfaturi în timp util, site-ul caută experți precum veterinari, mecanici, specialiști în reparații casnice și avocați.

 

Ca atare, poate fi o activitate foarte bună dacă aveți cunoștințe de expert. Este simplu. Răspunzi la întrebări și câștigi bani ajutându-i pe alții. În plus față de discuții, mesaje și chat, puteți trimite documente și fotografii care ar putea ajuta la rezolvarea problemei.

 

Când deveniți un nou expert, veți câștiga 20% din plata utilizatorului. Este posibil să ajungeți până la 50% din taxă cu ratinguri suficient de ridicate și constante în timp. Plățile se fac prin PayPal.

Pe lângă expertiza menționată mai sus, puteți oferi, de asemenea, asistență în ceea ce privește evaluările, animalele de companie și predarea. Cu alte cuvinte, există multe subcategorii care îl fac accesibil persoanelor cu diferite niveluri de experiență.

 

4. Scrieți pe Medium


Experții și scriitorii nedescoperiți își pot împărtăși scrierile despre orice subiect pe Medium. Puteți folosi Medium în loc să începeți un blog de la zero. Cu Medium, puteți începe să câștigați bani imediat, spre deosebire de achiziționarea unui domeniu și a unei găzduiri web.

 

De asemenea, utilizarea Medium ca platformă pentru scris poate fi o alegere excelentă dacă nu doriți să petreceți luni sau ani de zile scriind pe un blog fără să câștigați bani. Scriitorii de pe Medium sunt plătiți pentru poveștile lor în funcție de câți oameni le citesc și interacționează cu ei.

 

Cei mai mulți scriitori de pe platformă câștigă mai puțin de 100 de dolari pe lună, dar cei care câștigă cel mai mult câștigă mai mult de 10.000 de dolari pe lună. Cel mai bun mod de a deveni un câștigător de top este să postezi un articol zilnic pentru o perioadă lungă de timp. Câștigurile dvs. vor crește pe măsură ce scrieți mai multe articole și pe măsură ce acestea devin mai populare.

 

Un alt avantaj al Medium? În loc să alegeți imediat o nișă, vă puteți dezvolta cariera treptat. Ați putea începe să scrieți pe Medium și apoi să începeți un blog, odată ce ați găsit punctul de echilibru între interesele cititorilor și interesele dumneavoastră. Același conținut ar putea fi folosit pentru blogul dvs. și pentru site-ul Medium, dar aveți grijă să nu vă stricați optimizarea pentru motoarele de căutare. Ori de câte ori este posibil, postați mai întâi ceea ce scrieți pe blogul dvs., urmat de o postare pe Medium, făcând referire la postarea originală.

1. Vinde-ți abilitățile pe Fiverr


Chiar dacă aveți un loc de muncă cu normă întreagă, folosind Fiverr, puteți să vă monetizați timpul și abilitățile de specialitate. Practic, este un site unde poți găsi micro-joburi. Scopul unor astfel de servicii este de a facilita îndeplinirea rapidă a unor sarcini de sine stătătoare pentru o persoană, o afacere sau un angajator. În funcție de sarcină, puteți câștiga de la 5 dolari în sus.

În timp, însă, există potențialul de a câștiga câteva sute de dolari pe lună.

 

Există o gamă largă de sarcini care pot fi efectuate, inclusiv scrierea de scrisori, răspunsul la e-mailuri, realizarea unor funcții grafice minore și orice altceva care este similar. Dar, nu lăsați intimidarea să vă ia fața. Platforma vă permite să alegeți ce abilități să oferiți.

În timp ce navigați pe Fiverr, veți găsi o mulțime de idei care să vă ajute să începeți, deoarece există multe povești de succes. În plus, acesta este un mod absolut gratuit de a câștiga bani online fără a investi nimic.

 

2. Lucrează ca asistent virtual


Te pricepi la organizare și planificare? Dacă da, a deveni asistent virtual poate fi o modalitate excelentă de a câștiga un venit suplimentar online. În calitate de asistent virtual, gestionați paginile de social media, răspundeți la e-mailuri și răspundeți la apeluri telefonice pentru întreprinderi.

 

Ca răspuns la numărul tot mai mare de persoane care lucrează singure, asistenții virtuali se confruntă cu o creștere a cererii. Să începi este la fel de simplu ca și cum ai aplica pentru locuri de muncă pe Upwork, Indeed sau Virtual Assistant Jobs.

 

Asistenții virtuali și-au găsit succesul și prin construirea propriilor branduri personale și promovarea lor către antreprenori. Luați în considerare crearea unei pagini Facebook Business și umpleți-o cu conținut care să vă promoveze afacerea. Nu vă faceți griji. Puteți crea una gratuit și o puteți distribui oriunde pe internet.

 

5 Modalități reale de a face bani de acasă gratuit

Probabil că în aceste zile vă îngrijorează soldurile conturilor bancare.

 

 

Acest lucru este valabil mai ales dacă trăiți din salariu în salariu - ceea ce, potrivit statisticilor de anul trecut  reprezintă aproximativ două treimi din populație. Pentru a înrăutăți lucrurile, anxietatea dvs. este probabil accentuată de inflație și de perspectiva unei recesiuni.

 

Cu toate acestea, există câteva lucruri de bază pe care le puteți face pentru a vă reduce stresul financiar, precum și bugetul:

 

  • Reduceți cheltuielile de afaceri
  • Solicitați o mărire de salariu
  • Găsiți un loc de muncă mai bine plătit
  • Începeți o afacere secundară

 

Toate acestea par relativ ușoare. Mai mult, nu este nevoie de mulți bani pentru a vă reduce stresul financiar. Excepția, bineînțeles, este începerea unei afaceri secundare.