DAY   OFF   ACTIVITIES

Alege legaturi snowboards
06 februarie 2023

Fie că este nevoie de fiert apă, de făcut o cafea sau de prăjit puțină carne, este ceea ce trebuie.

 

Foc in arzator de lemne

 

 

Gatit camping la arzatorul de lemne

 

Pentru fiecare Bushka vândut, dezvoltatorii trimit un arzător suplimentar în Ucraina, foarte necesar pentru toți cei de pe front.

 

Pentru mai multe detalii, se poate vedea, respectiv cumpăra de aici:

 

https://www.degelderlandfabriek.nl/product/bushka-wouter/

 

 

Designul practic al acestuia permite folosirea directă cu un vas de orice dimensiune, bineînțeles din materialul potrivit.

 

Arzator lemne in natura

 

 

Dezasamblat fiind de dimensiunea unei palme, poate fi stocat cu ușurință în mașină, în rucsac, sau chiar in buzunar, singurul dezavantaj când vine vorba de purtat în buzunar fiind greutatea de aproximativ 950g dată de plăcile de inox.

 

Piese arzator lemne camping

 

Deși are o asamblare destul de simplă și intuitivă, vine totuși cu instrucțiuni.

Bushka - Instrumentul de buzunar pentru supraviețuire

În situații critice, cel mai important este să ne asigurăm necesitațile vitale - apă potabilă, hrană și căldură

 

Fiind proiectat de un ucrainian aflat în postura de a simți nevoiă să își ajute semenii, acest instrument de buzunar este printre cele mai simple, rudimentare, dar pe măsură de practice scule când vine vorba de necesități de supraviețuire, dar inclusiv pentru situațiile reacreaționale.

 

Pentru situațiile în care este nevoie de un foc pentru a încălzi aerul din jur, a fierbe apă sau a găti ceva rapid, fără a ne face prea multe griji de cât de umed este solul etc., a fost creeat acest arzător de lemne.

 

Arzator pentru camping

 

Lemne e mult zis pentru că tot ceea ce are nevoie este o mână de crenguțe și poate câteva surcele pentru a duce la capăt ceea ce ne propunem.