DAY   OFF   ACTIVITIES

Alege legaturi snowboards
11 ianuarie 2023

 

   Este nevoie de aproximativ cinci minute pentru a pregăti tabloul de joc pentru fiecare partidă și apoi de aproximativ o oră pentru fiecare meci.

 

 

   Jocul este conceput pentru trei sau patru jucători. Dacă aveți un grup mai mare, puteți fie să faceți echipă, fie să încercați una dintre numeroasele extensii de joc disponibile, care pot găzdui până la șase jucători.

 

 

   Tabla în sine este alcătuită din 19 plăci hexagonale interschimbabile, fiecare reprezentând terenuri diferite: pădure, câmp, munte, deal și pășune. Fiecăruia dintre aceste terenuri îi corespunde o "resursă" - lemn, cereale, minereu, cărămidă și, respectiv, lână - resurse de care jucătorii au nevoie pentru a-și dezvolta așezările.

 

   Există, de asemenea, o piesă de deșert (care nu oferă nicio resursă) și jetoane de numere (care vor corespunde numerelor aruncate ulterior la zaruri). 

 

   Marginea siprafeței de joc este formată din șase piese subțiri de coastă, reprezentând oceanul. Există, de asemenea, jetoane mici din lemn/plastic care reprezintă case, orașe și drumuri care permit jucătorilor să își construiască literalmente așezările pe tablă. Plăcile în sine, cărțile de joc și toate celelalte piese sunt colorate, elegante și frumos concepute. 

 

Catan - Jocul de bază

 

   Catan este un joc de societate minunat și unic, care îți va cuceri lista de jocuri de seară. Reguli clare și posibilități de strategie interesante se combină pentru a face din acest joc tactic un câștigător de fiecare dată.