DAY   OFF   ACTIVITIES

21 martie 2023

Ingredientele necesare

 

  • fulgi de soia 150gr
  • morcov - un morcov mediu
  • ceapă - o ceapă
  • mărar - o legătură
  • pătrunjel - o legatură
  • semințe de dovleac - două linguri
  • semințe de floarea soarelui - două linguri
  • semințe de in - două linguri
  • semințe de susan - două linguri
  • semințe de cânepă - două linguri
  • sare după gust
  • piper după gust
  • pesmet panko - 3 linguri

 

Fulgii de soia se fierb 10 minute, după care se scurg bine, se amestecă toate ingredientele tocate mărunt (se pot adăuga și două ouă integral dacă se dorește).

 

Se formează chiftele cam cât o minge de ping-pong și se bagă la cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 30 de minute până când devin arămii.

 

Cele mai multe rețete de chiftele vegane folosesc fasole, ceea ce duce la chiftele aproape cremoase. Nu este cazul acestor chiftele a căror textura este perfectă.

 

Acestea au o textură ideală și sunt foarte hrănitoare întrucât ingredientul principal al acestor chiftele constă în fulgii de soia.

 

 

Fulgii de soia sunt extraordinari pentru că:

 

 

  • Pot fi păstrați la temperatura camerei - pentru totdeauna

  • Sunt bogați în proteine și săraci în grăsimi

  • Sunt ieftini

  • Se dilată când sunt gătiți

  • Nu au nevoie de mult spațiu în cămară

  • Se pot găti în multe feluri de mâncăruri

 

 

Sunt perfecte pentru paste, gustări, sandvișuri, cu sos cremos sau chiar simple.

Chiftele vegetariene bogate in proteine

Aceste chifteluțe vegane bogate în proteine se pot face cu ușurință, rapid, cu ingrediente foarte hrănitoare, sunt gustoase și se pot congela fără probleme!

 

 

Vă prezint cele mai bune chiftele vegane! Sunt bogate în proteine, super gustoase, se prepară rapid și ușor și se pot congela.