DAY OFF ACTIVITIES
Fulgii de soia se fierb 10 minute, după care se scurg bine, se amestecă toate ingredientele tocate mărunt (se pot adăuga și două ouă integral dacă se dorește).
Se formează chiftele cam cât o minge de ping-pong și se bagă la cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 30 de minute până când devin arămii.
Acestea au o textură ideală și sunt foarte hrănitoare întrucât ingredientul principal al acestor chiftele constă în fulgii de soia.
Pot fi păstrați la temperatura camerei - pentru totdeauna
Sunt bogați în proteine și săraci în grăsimi
Sunt ieftini
Se dilată când sunt gătiți
Nu au nevoie de mult spațiu în cămară
Se pot găti în multe feluri de mâncăruri
Sunt perfecte pentru paste, gustări, sandvișuri, cu sos cremos sau chiar simple.
Vă prezint cele mai bune chiftele vegane! Sunt bogate în proteine, super gustoase, se prepară rapid și ușor și se pot congela.