DAY   OFF   ACTIVITIES

Alege legaturi snowboards
09 februarie 2023

Cele două variante ale deviceului

 

Trebuie ținut cont că sunt două versiuni ale deviceului, 1s, respectiv 2s, cu mici diferențe pe care le consider importante, unul din ele fiind echiparea cu USB tip C, care este de viitor.

 

Acumulator pompa aer incarcare

Multifuncționalitatea deviceului

 

După cum prezintă și producătorul, poate fi folosită la multiple tipuri de roți, chiar și mai mult de atât.

 

Pompa roti si minge

Un lucru foarte util la jucăria asta este faptul că poate fi reglată presiunea și după fixarea capătului furtunului la locul potrivit, respectiv apăsarea butonului de pornire, face singură toată treaba până ajunge la presiunea presetată.

 

Pompa de aer motocicleta

 

Un detaliu care nu credeam că  poate fi așa important până să am nevoie de el, este faptul că are funcție de "lanternă", care nu e deosebit de puternică, dar luminează suficient de bine pentru a duce treaba la capăt.

Salvarea roților - Cel mai lăudat compresor de aer portabil 

Obiectul cel mai de bază pe care trebuie să îl ai atunci când călătorești pe propriile roți.

 

Ideal este ca necesitatea lui să se rezume la reglarea presiunii roților în momentul în care se trece de pe asfalt pe drumuri de macadam, dar se întamplă și un anumit lucru care consumă timpul, dar în special cheful, mai precis să faci pană. În cele mai neplăcute situații se poate întâmpla chiar în mijlocul pustietății, în situații neașteptate.

 

Asta desigur, dacă problema nu este de genul următor

 

Gaura ireparabila motocicleta

 

Pentru siguranța și plăcerea fiecăruia, dar și a propriului motor, sau a oricărui "utilaj" purtător de roți care necesită umflate, recomand acest device care te scoate din probleme oriunde ai fi, la greutatea de 432g, ar trebui sa fie o nimica toată.

 

O pompă de aer electrică, portabilă și practică, de la Xiaomi.

 

Pompa de aer cu baterie

 

Poate fi depozitată cu ușurință în rucsac sau în gențile de bagaje înainte de a pleca la drum, indiferent dacă urmează a fi unul lung sau nu. Cu o baterie de litiu încorporată, poate fi încărcată și cu o baterie externă, astfel încât, chiar dacă mergeți într-un loc îndepărtat, liniștea va fi mereu la purtător.