DAY   OFF   ACTIVITIES

Alege legaturi snowboards
22 aprilie 2023

Până la 31 mai, reciclarea fiecărui ambalaj va fi recompensată cu un voucher în valoare de 0,5 lei.

 

Beneficiul se acordă doar cu cardul MyCLUB în limita a 20 ambalaje/sesiune de reciclare și 10 sesiuni card /zi (adică maxim 200 de ambalaje/card pe zi). După ce a fost acceptat al 20-lea ambalaj, aparatul finalizează automat sesiunea și eliberează un ticket non valoric pe care este menționat numărul de ambalaje reciclate și tipul acestora. Voucherul de fidelitate, emis în aplicația Auchan, poate fi utilizat în magazinele Auchan și MyAuchan, cu excepția magazinelor aflate în stațiile Petrom, după scanarea prealabilă a cardului de fidelitate.

 

Pentru mai multe detalii, click aici, sau pe siteul supermarketului Auchan.ro

Care sunt pașii corecți în procesul de reciclare a ambalajelor și cum se obține recompensa

 

  • Scanarea cardului de fidelitate MyCLUB Auchan la aparatul de reciclare
  • Introducerea recipientului prin fanta rotundă (recipientele goale tip PET pot avea capacitatea de maxim 3L, iar cele din sticlă și aluminiu (doze) de maxim 1L).

 

Pentru a fi acceptate, recipientele trebuie să fie goale, curate și nedeteriorate, iar acestea pot fi introduse, pe rând, în ordine aleatorie, aparatul identificând automat tipul fiecărui ambalaj introdus.

 

  • După finalizarea tranzacției, utilizatorul va primi pe cardul de fidelitate MyCLUB un voucher a cărui valoare totală va fi calculată în funcție de numărul de ambalaje reciclate. Acest voucher poate fi regăsit și vizualizat în aplicația Auchan.

 

În continuarea acțiunilor de sustenabilitate și pentru a încuraja un comportament responsabil în rândul consumatorilor, Auchan a amenajat în parcările magazinelor sale sau în incinta acestora puncte de colectare în care clienții pot recicla trei tipuri de ambalaje: PET-uri, doze de aluminiu și sticle din sticlă. Pentru fiecare ambalaj reciclat până la 31 mai 2023, clienții vor fi recompensați cu un voucher în valoare de 0,5 lei acordat exclusiv în baza cardului de fidelitate MyCLUB Auchan.

Cum să reciclezi și să primești 0,5 lei per ambalaj

Pentru a exersa viitorului sistem de garanție-returnare, Auchan a instalat aparate tip RVM și va oferi 0,5 lei sub formă de voucher de fidelitate, pentru fiecare ambalaj reciclat în magazinele sale până la data de 31 mai.

 

 

Din 18 aprilie, campania dorește să stimuleze clienții să predea ambalajele utilizate de tip PET, sticlă sau aluminiu, la punctele de colectare – reciclare dotate cu automate din magazinele Auchan.