DAY   OFF   ACTIVITIES

31 ianuarie 2023

Narațiunea din Death of the Outsider nu este, în general, la fel de bine privită ca cele din primele două jocuri, dar, de asemenea, a relaxat regulile care restricționau utilizarea puterii Void în primele două jocuri, oferind personajului principal, lui Billie, posibilitatea de a se răsfăța cu abilitățile sale aproape fără limite. Pentru jucătorii care își doreau cu adevărat o oportunitate de a se dezlănțui fără să se îngrijoreze de mizeria lăsată în urmă, a fost o schimbare binevenită.

 

Va trebui să fiți pe fază, intrucât jocul va fi gratis doar între 2 februarie și 9 februarie 2023.

 

Dishonored: Death of the Outsider primește toată atenția, cred că este de înțeles, dar jocurile gratuite actuale de pe Epic Store nu ar trebui să fie trecute cu vederea, pentru că în aceeși perioadă va fi tu titlu gratuit și City of Gangsters, pe aceeași platformă.

 

Spor la joc! 

Death of the Outsider este o extensie de sine stătătoare - un joc separat, de fapt, nu știu de ce insistăm să îi spunem "extensie" - care urmează evenimentele din Dishonored 2.

 

Jucătorii intră în rolul lui Billie Lurk, un NPC din DLC-ul Dishonored Knife of Dunwall(opens in new tab), care face echipă cu fostul mentor Daud într-o misiune de a-l ucide pe Outsider, ființa supranaturală cu glas frumos care se distrează făcând trucuri cu puterea Voidului.

Cum să obții GRATIS cel mai reușit joc din toată seria Dishonored - Doar săptămâna aceasta

Este cel mai reușit joc al dezvoltatorului, este cu atât mai tare pentru că se poate obține GRATIS.

 

Este Death of the Outsider cu adevărat cel mai bun joc Dishonored?

Răspunsul la această întrebare va fi un "da" ferm săptămâna aceasta, deoarece săptămâna aceasta va fi gratuit pe Epic Games.

 

Tot ceea ce trebuie să faci este să te înregistrezi sau să te autentifici pe siteul  Epic Games.