DAY   OFF   ACTIVITIES

Camp Fire - Foc de tabara - Foc pe pamant
28 ianuarie 2023

Sunt nenumarate lectii de urmat din acest film incat, cu siguranta, daca ar fi sa vezi inca o data filmul, ai invata inca ceva util. Incepand cu faptul ca ar trebui sa ne uitam la oameni dincolo de aparente, pana la faptul ca ar trebui sa avem mai multa grija la cum ne traim viata cand vine vorba de serviciu sau afacere, in raport cu viata persoanala, de familie sau sociala.

Stiam din primele secunde ca va fi un film bun inca dupa cum incepe, fiind o productie Warner Bros. din cele putin mai vechi, adica o perioada putin mai aproapiata de cea in care filmele bune se bazau predominant pe abilitatile actorilor ci nu pe abilitatile de post-procesare ale casei de productie. 

 

Pe scurt, filmul este despre un psiholog dezamăgit care e gata să se sinucidă până când se împrietenește cu un salvator improbabil care îl învață un nou mod de viață.

 

Doua barbati stand in natura

 

The Dreamseller - Un film care te face sa regandesti prioritatile vietii

Secretul vietii omenesti este sa reusesti sa atingi puctul in care ai ceea ce banii nu pot cumpara.

 

 Într-o lume in care toata lumea alearga dupa bani, asta pentru a se asigura ca familia este in siguranta, oamenii nu realizeaza ca ajung intr-un dezechilibru relational.