DAY   OFF   ACTIVITIES

Cum sa faci online de la laptop
11 martie 2023

De asemenea, a fost numit cea mai bună exclusivitate Xbox din 2020 de către IGN și a câștigat un premiu TIGA Games Industry în 2021. Așadar, chiar dacă Call of the Sea nu este un nume de uz casnic, acesta este un titlu pe care ar trebui să îl aveți în vizor, mai ales că acum este complet gratuit pentru a fi deținut.

Deși Call of the Sea s-ar putea să nu fi avut parte de o notorietate pe scară largă, a obținut o serie de diverse distincții după lansarea sa din 2020. Call of the Sea a fost nominalizat pentru un premiu BAFTA și a fost, de asemenea, finalist în cadrul Independent Games Festival la categoria artă vizuală.

Începând de astăzi și disponibil până săptămâna viitoare, pe 16 martie, Call of the Sea este cel mai recent joc gratuit pe care membrii Epic Games Store îl pot achiziționa. (click aici pentru redirecționare directă

 

 

Publicat de Raw Fury, Call of the Sea este un joc de aventură la persoana întâi care îi pune pe jucători în pielea unei femei pe nume Norah, care încearcă să-și găsească soțul pierdut pe o insulă misterioasă. În timp ce jocul spune o poveste captivantă, acesta prezintă și o serie de puzzle-uri pe care jucătorii vor trebui să le rezolve pe parcursul duratei sale de funcționare

Epic Games oferă gratuit un joc de aventură premiat

Un joc de aventură premiat care a fost lansat inițial în 2020 poate fi descărcat gratuit pentru următoarea săptămână pe Epic Games Store.

 

 

În cea mai mare parte, ofertele săptămânale gratuite de pe Epic Games Store din ultima lună au fost destul de lipsite de strălucire. În timp ce această promoție în curs de desfășurare are întotdeauna suișurile și coborâșurile sale, majoritatea utilizatorilor de PC au considerat că calitatea titlurilor gratuite din Epic Store a fost destul de slabă în ultima vreme. Din fericire, cea mai recentă adăugare pe platformă în luna martie este un pic mai notabilă decât altele pe care le-am văzut în 2023.