DAY   OFF   ACTIVITIES

Camp Fire - Foc de tabara - Foc pe pamant
17 ianuarie 2023

Poți oricând să conduci ocazional, fără să ai grijile somnului sau a mentenanței camionului, dar jocul cu adevarat palpitant începe în punctul în care ai adunat suficientă experiență (și o sumă de bani) pentru a cumpăra propriul camion - fiind inceputul unei afaceri.

 

Acum întervine din plin adevărata experiență pe care ar putea jocul să o ofere, venind la pachet cu căutarea de contracte, vânătoarea de camioane mai bune, îmbunătățirea abilităților, angajarea șoferilor, plănuirea pauzelor de somn și multe altele.

 

Cea mai tare parte este că poți organiza un convoi cu prietenii, pe un server hostat local, ceea ce a dus la distracție maximă, în special atunci când ne-am întrecut până la destinație.

 

Have fun! 

Fiind plătit la fiecare cursă încheiată, dar fără să ai griji de nimic altceva în afară de a ajunge la destinație fără să primești vreo amendă (în caz de exces de viteză sau accidente) sau să ajungă carburantul până la finalul fiecărei curse,  evoluția poate fi intr-un ritm încet (sau rapid, dacă apelați la o bancă), adunați fonduri pentru a vă cumpăra primul camion, prima platformă și a cumpăra primul garaj.

 

De știut că pentru început, lucrând pentru alte companii, conducând camioanele lor, nu vei plăti din propriul buget carburantul, dar amenzile da.

Pentru că era la un preț bun, a ajuns în biblioteca personală și de la a-l deschide să arunc o privire, de curiozitate desigur, am ajuns să îl opresc după ceva ore.

 

Începutul este interactiv, dar simplu, începând să livrezi diferite mărfuri ca șofer de camion cu calificare redusă, fără a deține propriul camion, obligat să accepte lucrări de la companiile de transport deja existente, din și spre diferite locații.

Euro Truck Simulator 2

Unul dintre jocurile care dau dependență cu ușurintă, încă din prima oră petrecută pe șosele.

Cel mai distractiv joc open world, la capitolul condus împreună cu prietenii, online, din luna asta.