DAY   OFF   ACTIVITIES

Cum sa faci online de la laptop
02 martie 2023

Cel mai complet ghid pentru a afla în detaliu cum sa alegi longboardul potrivit

 

Un ghid excepțional de detaliat și bine documentat, cu exemple vizuale și teoretice, pe care îl poți citi în articolul de pe Skatededluxe.com - click aici

Rulmenții pentru longboard

 

Pentru longboard, puteți folosi doar rulmenți normali pentru skateboard. Ar trebui, totuși, să vă asigurați că rulmenții sunt de bună calitate pentru a asigura o durabilitate ridicată.

 

Explicatie piese rulment explodat

 

Rulmenții nu sunt nimic la care să te zgârcești când vine vorba de longboarding. Rulmenții din ceramică sunt recomandați pentru viteză mare în special datorită rezistenței lor ridicate la căldură și apă, dar nu în condiții de zi cu zi, din cauza rezistenței mai scazute la șocuri.

Roțile pentru longboard

 

Roțile de longboard sunt fabricate din poliuretan și au diferite diametre, lățimi și grade de duritate. Atunci când alegeți roțile, trebuie să faceți întotdeauna anumite compromisuri în ceea ce privește aderența, tracțiunea, capacitatea de alunecare și netezimea.

 

Proprietati roti longboard dimensiune si performanta

 

Cele mai des folosite sunt cele din clasele de mijloc, din motive de compromisuri minime față de extremele specificațiilor.

 

Ghidul începătorului pe longboard - Forma longboardului potrivit

Alegerea longboardoardului potrivit face diferența între perfecțiune și eșec.

 

Există mai multe forme de longboard-uri și, în principiu, un longboard este o versiune mai lungă a unui skateboard, iar acestea sunt adesea mai rapide datorită dimensiunii roților dar și a tipului de rulmenți echipați.

 

Un longboard este utilizat în mod obișnuit pentru cruising, downhill, curse de slalom, sliding sau pur și simplu pentru transportul de la A la B, cum ar fi mersul prin oraș, naveta la serviciu sau în campus.

 

Placi longbaord cu diferite forme

 

Principalul criteriu în alegerea longboardului dorit - Forma

 

Forma longboardului este foarte importantă pentru a asigura nevoia pentru care este folosit, de aceea, în funcție de stilul de dat, forma trebuie aleasă conform.

 

Diferite dimensiuni si forme de longboard cu numele lor

 

Există multe variante de forme de plăci, însă toate au aceleași componente. Fiecare parte poate avea caracteristici diferite, ceea ce face o diferență uriașă în ceea ce privește modul în care se comportă placa și ce puteți face cu ea.