DAY   OFF   ACTIVITIES

Alege legaturi snowboards
11 februarie 2023

Jucătorii Skrmiish concurează împotriva lor înșiși sau împotriva altora în cadrul unor jocuri de îndemânare. Jucătorii, în special în cadrul Skrmiish Challenge, se angajează să atingă un set de obiective. Ei își provoacă efectiv propriile abilități.

 

Fiecare țară/stat are propria lege în ceea ce privește meciurile pe bani pe bază de îndemânare. Rămâneți la curent cu reglementările locale pentru orice modificări privind jocurile de îndemânare.

 

Castiga bani prin competetia jocului

 

Cum să faci bani jucând Fortnite

Ești la câteva secunde de a face bani, cu plată instant, în fiecare zi, doar jucând Fortnite.

 

Nu trebuie să ai experiență la nivel de profesionist, trebuie doar să știi noțiunile de bază, mai departe este floare la ureche.

Poți juca Fortnite de pe telefon, Xbox, PlayStation, sau Windows.

 

Fortnite pe orice platforma

 

Ce este Skrmiish?

 

Dacă te intrebi ce este aplicația Skrmiish, îți pot spune pe scurt că Skrmiish le permite jucătorilor să își folosească abilitățile pentru a câștiga bani jucând jocuri online.

 

Skrmiish Shoot for loot

 

Pentru mai multe raspunsuri detaliate, poți accesa secțiunea de FAQ de pe siteul lor. (click aici)

 

 

Care sunt pașii de urmat?

 

Patrat din lumina cu semnul intrebarii

 

Tot ce trebuie să faci este să instalezi pe telefon aplicația Skrmiish, fie pe Android, aplicație se poate descărca direct de pe siteul celor de la Skrmiish, fie pe iOS, aplicația fiind disponibilă pentru descărcat direct din App Store.

 

Fie că te duci la MoneyMatch-urile din aplicție, fie că te confrunți cu alți jucători de pe platforma lor în meciuri Leaderboard, Skrmiish îți oferă șansa de a-ți pune abilitățile la încercare și de a câștiga bani jucând jocurile tale preferate!

 

Mai departe tot ce trebuie să făcut este să fie urmate instrucțiunile din aplicație în funcție de provocările dorite.

 

Meniu aplicatie Skrmiish

 

Câștigă bani jucând jocul preferat, de pe consolă, de pe telefon, ori de pe computer.

 

Este Skrmiish legal?

 

Bitcoin din jocuri - Bani din jocuri

 

Da! Skrmiish este o platformă de jocuri mobile bazată pe aplicații care permite jucătorilor să concureze cu ei înșiși și cu alții în jocurile pe care le iubesc.