DAY   OFF   ACTIVITIES

Alege legaturi snowboards
05 ianuarie 2023

5. Se aseaza pe o hartie de copt

 

Se aseaza pe un strat de hartie de copt.

 

6. Se pune in oala preincalzita

 

Se aseaza aluatul cu hartia de copt in oala.

 

7. Se coace 30 de minute

 

8. Se savureaza

1. Obtinerea aluatului

 

Ingredientul de bază este mix de pâine de la Lidl. 

Se amestecă mixul de pâine apoi se adaugă apa caldă și se amestecă. "Aluatul" va fi foarte umed nu va putea fi frământat deloc - asta este ceea ce vă doriți!

 

2. Se lasa la crescut

 

Aluatul trebuie sa stea la crescut minim 45 minute, maxim o ora.

 

3. Se preincalzeste cuptorul - cu tot cu oala

 

Cu 30 de minute inainte ca aluatul sa fie gata crescut, se preincalzeste cuptorul la 230°C (450°F).

 

4. Se da forma aluatului

 

Se formeaza aluatul incat sa aibe o forma potrivita pentru oala folosita.

Este o rețetă de aur și s-ar putea să nu mai cumpărați niciodată pâine după ce ați încercat asta!

Iată de ce este atât de ușor:

 

- Fără frământare, fără mixer

- 3 minute de efort activ

- Cuptor olandez (oală din fontă) ideal, dar nu este necesar

- Aluat incredibil de indulgent, cu timpi de creștere variind de la 2 ore la 3 zile (da, într-adevăr, tu alegi ce îți convine)

- Ușor, dar totuși fără compromisuri în ceea ce privește calitatea pâinii

Pâine făcută în casă

Aceasta este o rețetă extraordinară de pâine albă cu rezultate excepționale.

 

În timp ce este ușoară și iertătoare, ceea ce o face potrivită pentru începători, brutarii experimentați vor recunoaște și aprecia caracteristicile pâinii artisanale - găuri mari în miez, ca pâinea dumneavoastră preferată cu aluat ideal de pufos, hidratat și o crustă groasă și crocantă.