DAY   OFF   ACTIVITIES

Camp Fire - Foc de tabara - Foc pe pamant
27 ianuarie 2023

Un serial inspirational care te motiveaza Ultimul dintre noi (The Last of Us)

 

După ce o pandemie globală distruge civilizația, un supraviețuitor înrăit se ocupă de o fată de 14 ani care ar putea fi ultima speranță a omenirii.

 

The Last of Us personaje principale

 

La 20 de ani după ce civilizația modernă a fost distrusă, Joel, un supraviețuitor înrăit, este angajat să o scoată pe Ellie, o fată de 14 ani, dintr-o zonă de carantină opresivă. Ceea ce începe ca o mică treabă devine curând o călătorie brutală și sfâșietoare, în timp ce amândoi trebuie să traverseze SUA și să depindă unul de celălalt pentru supraviețuire.

 

Acest serial amplu și ambițios prezinta uimitoarea frumusețe a planetei noastre și vei vedea cum schimbările climatice afectează toate ființele de pe suprafața ei. Descoperi cat de multe lucruri sunt de aflat despre propria planeta pe care traim si in acelasi timp cat de putin timp avem la dispozitie sa le descoperim.

Unul dintre serialele cu cel mai mare impact este Oglinda Neagra (Black Mirror).

 

Serial Netflix Oglinda Neagra

 

Un serial produs de Netflix, care te pune pe gandit in toate modurile posibile si imposibile. Serialul prezinta o societate modernă, in special consecințele neașteptate ale noilor tehnologii folosite in perioada aceea. Episoadele nu au legatura intre ele și de obicei au loc într-o realitate alternativă sau în viitorul apropiat, adesea cu un ton întunecat și satiric, deși unele episoade sunt mai experimentale și mai ușor de inteles.

 

Serialul care te face sa constientizezi Planeta Noastra (Our Planet)

 

Planeta Pamant vazuta din spatiu

 

Top 3 Seriale Care Trebuie Vazute

Cele mai tari seriale care trebuie vazute

 

Cel mai bun moment in care sa vezi un serial este atunci cand sigur au iesit toate episoadele. Desigur riscul este ca prietenii sa ti-o ia inainte si sa vada serialul, poate chiar sa iti si povesteasca din el, dar nimic nu se compara cu a vedea serialul cu ochii tai.